Wij helpen u graag!

Wc verstopt Bilthoven

Wc Verstopt Bilthoven? Het zijn misschien de meest vervelende verstoppingen van allemaal: wc verstoppingen. Een verstopping in het toilet kan voor veel overlast zorgen.

Zo kunt u geen gebruik meer maken van uw wc. Tevens kan een verstoppingen gepaard gaan met een nare rioollucht in huis.

Wanneer uw toilet volledig verstopt of lichtelijk verstopt zit, raadt Ontstoppingsdienst Bilthoven u aan om geen gebruik meer te maken van het toilet. U kunt de verstopping hierdoor hardnekkiger maken dan deze al is. Het wordt hierdoor alsmaar lastiger een goede oplossing te vinden voor dit ongemak.

Veel mensen kiezen ervoor professionele hulp in te schakelen in het geval van een verstopt toilet. Op deze manier hebben zij de zekerheid snel en effectief van de verstopping af te komen, zonder dat er onnodige schade wordt aangericht aan het riool.

Ontstoppingsdienst Bilthoven komt graag langs om uw verstopping te verhelpen. Onze ervaren loodgieters hebben veel kennis van afvoer- en rioolproblemen. Daarnaast beschikken onze vakmannen over machines waarmee elke verstopping snel en goed opgelost is.

Zit uw wc verstopt Bilthoven? En wilt u zo snel mogelijk van deze verstopping afkomen? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Bilthoven naar 030 207 36 50. Wij komen graag bij u langs om de verstopping te verhelpen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Bilthoven Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsdienst Bilthoven

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

030 207 36 50

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Bilthoven. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Bilthoven.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Bilthoven en omstreken

Ontstoppingsdienst Bilthoven

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping in uw toilet? En bent u hiervoor op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf? Ontstoppingsbedrijf Bilthoven staat voor u klaar!
Ontstoppingsbedrijf Bilthoven beschikt over een professionele veermachine, rioolcamera, een hoge druk machine en nog vele andere bruikbare tools waarmee wij uw verstopping kunnen verhelpen. Met deze apparatuur kunnen wij elke verstopping snel en vakkundig opsporen en oplossen.

Het is mogelijk dat u zelf uw verstopping wilt verhelpen. Op het internet vindt u diverse manieren waarop u mogelijk een verstoppingen in een wc kunt verhelpen. Voor veel mensen is echter niet duidelijk wat nou wél en wat nou niet werkt bij het ontstoppen van deze verstoppingen.

Probeert u toch liever eerst zelf de verstopping te verhelpen? Op deze pagina vindt u diverse manieren waarop u mogelijk zelf uw wc kunt ontstoppen. Lukt het u maar niet om de verstopping te verhelpen? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Wilt u zeker weten dat de verstopping goed en snel opgelost wordt? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Bilthoven via 030 207 36 50.

Ontstoppen Wc Bilthoven
Ontstoppingsdienst Bilthoven

Jaren Ervaring

Bilthoven Wc Verstopt
Verstopping Riool Bilthoven

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Probeerde u net de wc door te spoelen, maar merkte u op dat uw wc nauwelijks of helemaal niet meer doorloopt? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping. U vraagt zich misschien af: hoe kunnen wc’s nou verstopt raken?
Verstoppingen doen zich voor in allerlei soorten en maten. Het is mogelijk dat verstoppingen plotseling ontstaan, bijvoorbeeld doordat er teveel toiletpapier tegelijk is doorgespoeld. Naast toiletpapier spoelen mensen ook vaak dingen als maandverband, tampons, vochtig toilet of babydoekjes in het toilet.

Deze producten blijven steken in de afvoerbuis. Naarmate de tijd vordert blijven er steeds meer dingen achter deze blokkade plakken. De ophoping wordt op deze manier steeds groter.

Er komt een punt wanneer deze ophoping dusdanig groot is, dat het water geen doorgang meer heeft. Vanaf dit moment zit uw wc dus verstopt en kunt u geen gebruik meer maken van het toilet.

Zit uw wc verstopt? Bel dan gerust voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Bilthoven naar 030 207 36 50. Wij komen u zo snel mogelijk helpen.

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Het is ontzettend vervelend wanneer u geen gebruik kunt maken van uw toilet. Veel mensen willen zo snel mogelijk af van hun wc verstopping. In sommige gevallen bent u in staat om de verstopping zelf te verhelpen.
Op het internet worden veel verschillende manieren genoemd waarop u mogelijk uw wc verstopping kan ontstoppen. Dit maakt het lastig om de meest effectieve manier te kiezen. Onze loodgieters hebben daarom een aantal manieren waarop u uw wc kunt ontstoppen uitgewerkt op deze pagina.

Het merendeel van de methodes die genoemd worden op het internet werken niet en kunnen zelf schade aanrichten aan uw riool of afvoer. Daarom hebben wij een selectie gemaakt met de beste en veiligste methodes die u kunt proberen in uw eigen situatie.

Ontstoppingsbedrijf Bilthoven hoopt dat u hiermee uw wc kunt ontstoppen. Mochten deze methodes niet werken, dan is het verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Tip! Dek de vloer rondom de wc af met een oude handdoek of een groot stuk zeil. Zo voorkomt u dat de vloer van uw toilet vies wordt.

Wilt u de verstoppingen liever laten verhelpen door een ervaren loodgietersbedrijf uit uw regio? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Bilthoven via 030 207 36 50. Wij helpen u graag!

Verstopping Wc Bilthoven
Riool Verstopt Bilthoven
Loodgietersbedrijf Bilthoven
Bilthoven Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Het is mogelijk dat de verstopping zich bevindt in de sifon. Een sifon is de zwanenhals verwerkt op het merendeel van de afvoeren. U kunt deze herkennen aan de zwanenhals-vormige buis.
Wanneer er teveel of te grote producten door de wc worden gespoeld, kan deze verstopt raken. Bijvoorbeeld doordat er een product blijft steken in de sifon. Denk hierbij aan dingen als vochtig toiletpapier, babydoekjes, maandverband, tampons, luiers, wc-blokjes, etc.

U kunt dit verhelpen door rubberen handschoenen aan te trekken en de ophoping met de hand weg te halen. U kunt het dan vervolgens in de daarvoor bestemde container gooien. Spoel dit nooit nog een keer door de wc.

Heeft u het idee dat de verstopping weg is en dat uw toilet weer normaal doorloopt? Dan raadt Ontstoppingsbedrijf Bilthoven u aan om de wc goed door te spoelen met een emmer met warm water en afwasmiddel. Zo kunt u de laatste resten wegspoelen en de leiding ontvetten. Let op dat het water niet te heet is, dit beschadigt het porselein van de wc.

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

Veel mensen zijn bekend met een plopper. De plopper is een ouderwets hulpmiddel waarmee u mogelijk een wc kunt ontstoppen. Het doel van de plopper is zuigkracht creëren wat de verstopping moet doen laten loskomen.
Wanneer u deze methode wilt toepassen is het belangrijk dat u niet te hard drukt met de steel. Dit kan namelijk tot gevolg hebben dat de blokkade vaster geduwd wordt in de wc.

Hierdoor maakt u het alleen maar lastiger om de verstopping te verhelpen.
Hoe gaat u te werk? Begin door de rubberen zuignap van de plopper flexibel te maken zodat de plopper beter aansluit op de toilethals. Dit kunt u eenvoudig doen door het rubber onder de warme kraan te houden.

Zorg ervoor vervolgens voor dat er een dun laagje water in uw toilet staat. Zet de plopper op de afvoer van de wc. De zuignap moet goed aansluiten en de afvoer volledig omsluiten, anders werkt deze methode niet.

Druk de steel vervolgens zachtjes naar beneden. Wanneer u niet verder kunt trekt u de plopper weer naar u toe. Als het goed is voelt u dat de zuignap een beetje vast zit en met lostrekken creëert u de nodige zuigkracht.

Let op! Zoals eerder genoemd gaat het bij deze methode om de zuigkracht die er gecreëerd wordt, met de terugtrekkende beweging. Zet bij deze methode dus niet teveel kracht.

Wc Ontstoppingsdienst Bilthoven
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Bilthoven
Wc Ontstoppen Bilthoven
Riool Verstopping Bilthoven

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Afwasmiddel heeft een ontvettende werking en is daarom ook een geschikt middel om een wc verstopping te verhelpen. Het afwasmiddel zorgt ervoor dat de aanslag van leidingen los laat en weggespoeld kan worden.
Onze vakmannen hebben hieronder een stappenplan beschreven die u kunt volgen om de wc verstopping te verhelpen met afwasmiddel. Het is aan te raden om eerst een handdoek rondom de wc te leggen om het opspattende of overlopende water op te vangen.

Vul een grote emmer met warm water. Dit mag geen kokend water zijn, want dat kan het porselein van uw toiletpot beschadigen en doen afbreken. Pak vervolgens een fles met afwasmiddel.

Gooi enkele eetlepels in de emmer met heet water. Meng dit even door elkaar. Wanneer u dit goed door elkaar gemengd hebt, giet u de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de gootsteen. De hoogte zorgt voor druk op de blokkade in de afvoer.

Hopelijk is uw toilet nu weer ontstopt! Wilt u uw toilet voor de zekerheid goed laten doorspuiten door een ervaren ontstoppingsmonteur? Neem dan snel contact op via 030 207 36 50.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Mensen bedenken soms hun wc te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Echter raadt Ontstoppingsdienst Bilthoven u dit niet aan.
De mogelijkheid bestaat dat u de wc beschadigt. Daarnaast komt het vrij vaak voor dat dat de veer vast komt te zitten in uw toiletpot. Om deze dan los te krijgen ontstaat er hoe dan ook schade.

Om een ontstoppingsveer te gebruiken moet de wc pot eerst gedemonteerd worden. Dan is het de vraag of u erbij komt met de ontstoppingsveer die u zelf aangeschaft heeft. Het is goed mogelijk dat de verstopping zo diep zit dat een professionele veermachine nodig is.

Over het algemeen is het verstandig om een ervaren ontstoppingsbedrijf in te schakelen wanneer u denkt dat het gebruik van een ontstoppingsveer nodig is. Onze ontstoppers hebben veel ervaring met het monteren van toiletten en kunnen alles ontstoppen.

Wc Verstopt Bilthoven
Riool Ontstoppen Bilthoven Veermachine
Bilthoven Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Bilthoven

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

In heel veel bouw- en supermarkten zijn veel chemische ontstoppingsmiddelen te vinden. Ondanks dat moet u zich afvragen of u deze methodes wilt gebruiken. 

Het gebruik van deze chemicaliën kan uw afvoer beschadigen. Deze ontstoppingsmiddelen hebben namelijk een bijtende werking en dit tast de binnenkant van uw afvoer aan.

Daarnaast vervuil u hiermee onnodig het water dat in het hoofdriool terechtkomt. Om die rDeze chemische ontstoppingsmiddelen zijn namelijk schadelijk voor uw gezondheid, uw afvoer en het milieu. De chemicaliën in ontstoppingsmiddelen hebben een bijtende werking.

Hierdoor kunt een chemische verbranding krijgen op uw huid en daarnaast kunt u last krijgen van uw luchtwegen bij het inademen van de dampen.

De bijtende werking van de ontstoppingsmiddelen tast ook de afvoerbuizen aan. Hierdoor bestaat de kans dat de afvoer minder lang meegaat en u dus eerder geconfronteerd wordt met dure reparatie- of vervangingskosten.

De laatste en misschien de belangrijkste reden; deze middelen werken helemaal niet. De merken beloven elke verstopping te kunnen verhelpen, echter is dit niet het geval. Sterker nog, in veel gevallen zien we dat deze middelen het probleem alleen maar verergeren in plaats van oplossen.

Hierbij komt ook nog eens dat u het water wat in het hoofdriool terecht komt onnodig vervuilt. Wees verstandig en voorkom dat u gebruik maakt van deze chemische middelen!
eden raden we u aan deze producten niet te gebruiken wanneer u te maken hebt met een verstopping in een wc.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een collega van Ontstoppingsdienst Bilthoven via 030 207 36 50.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Om de levensduur van uw toilet en riool zo lang mogelijk te verlengen, is het van belang dat u deze in goede staat houdt.
U moet goed opletten wat u in het toilet gooit. Gooi geen voorwerpen in het toilet die daar niet in thuis horen. Denk hierbij aan afval, vet, olie, maar ook dingen als maandverband, tampons en lege toiletrollen.

Wanneer u verstopping buiten de deur wilt houden is een rioolreiniging zeker aan te raden. Ontstoppingsbedrijf Bilthoven raadt u aan dit eens in de 4 jaar te doen.

Bij zo’n reiniging spuiten een vakman van Ontstoppingsbedrijf Bilthoven uw riolering en de bijbehorende afvoer grondig door. Hierdoor zullen beginnende verstopping verholpen worden en verlengen wij de levensduur van uw riolering zo lang mogelijk!

Wilt u uw toilet liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Bilthoven via 030 207 36 50 om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken.

Wc Verstopping Bilthoven
Bilthoven Riool Ontstopping
Bilthoven Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Bilthoven

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een verstopping of andere rioolproblemen? Neem dan gerust contact op! Onze vakmannen hebben jarenlange ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze monteurs hebben jarenlang ervaring in het ontstoppingsvak. Inmiddels heeft Ontstoppingsdienst Bilthoven al duizenden verstoppingen effectief weten te verhelpen.

Onze mensen zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Tevens houdt Ontstoppingsbedrijf Bilthoven de nieuwste technologieën goed in de gaten en staan wij altijd open voor nieuwe ontstoppingsmethodes!

Onze service en klanttevredenheid staat centraal. Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte toilet. Hierbij hanteren eerlijke en marktconforme prijzen. Daarnaast brengt Ontstoppingsbedrijf Bilthoven in geen enkel geval voorrijkosten in rekening.

Alvorens wij van start gaan met onze werkzaamheden, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat wij gaan doen en wat u kunt verwachten kwa kosten. Hiermee voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Zit uw wc verstopt en wilt u een afspraak maken met een ervaren professional? Neem dan gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Bilthoven via 030 207 36 50. Wij komen graag uw verstopte wc ontstoppen!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Bilthoven
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Bilthoven rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 030 207 36 50

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Bilthoven

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Bilthoven

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Bilthoven!

Afvoer Ontstoppen Bilthoven

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Bilthoven

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Bilthoven

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Bilthoven

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Bilthoven

Ontstoppingsdienst Bilthoven is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Bilthoven via 030 207 36 50.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Bilthoven te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Bilthoven via 030 207 36 50. Ontstoppingsdienst Bilthoven komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 030 207 36 50.

Heeft u andere vragen over uw afspraak? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Bilthoven. Onze telefoniste zit klaar om uw vragen te beantwoorden.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 030 207 36 50.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen. Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.
Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 030 207 36 50.
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 030 207 36 50.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Bilthoven uit?
De vakmannen van Ontstoppingsdienst Bilthoven kunnen alles wat op het riool is aangesloten ontstoppen. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. Wij kunnen u binnen no-time helpen!

Naast het verhelpen van verstoppingen kunt u ons ook bereiken voor het inspecteren, reinigen, repareren en vervangen van uw riool. Wij staan voor u klaar!

Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact via 030 207 36 50 om een afspraak in te plannen. Ontstoppingsdienst Bilthoven komt graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsdienst Bilthoven is werkzaam in Bilthoven en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsdienst Bilthoven? Neem dan gerust contact op via 030 207 36 50. Ontstoppingsbedrijf Bilthoven komt zo snel mogelijk bij u langs.